Management 3.0 Event by Ilija Popjanev

Community Event

This is past event!

This event has concluded. You might be interested in these upcoming events by Ilija:

24th - 25th of February 2021 - Management 3.0 - Агилно лидерство
Skopje, Macedonia
More info

Introduction to Agility in Hr

Friday 4th of December 2020 (Register now!)

Online Workshop Timezone:
Europe / Skopje

Spoken language:
Macedonian

Materials in: English

Hours Total / Per Day:
1 / 1

Description

Како HR да стане агилен? (How can HR become Agile?)

Агилноста во HR е мајндсет, култура, но и сет креативни алатки и менаџерски практики, кои влечат корен од IT индустријата, базирани на Агилниот Манифест, како пионер на 4-тата индустриска револуција и организациска трансформација од хиерархиско, структурно во тимско, мрежно само менаџирање.

Секој HR професионалец се наоѓа пред сериозен испит, да стане агентот на промени во својата организација, а агилноста е докажан рецепт на успех во многу компании како Google, Apple, Netflix...


Новата реалност од нас бара да развиваме нови компетенции, да ги ставиме луѓето во фокус и да креираме средина на психолошка сигурност, бидејки предизвиците со кои се соочуваме се комплексни и непредвидливи.

Повелете на оваа кратка интерактивна работилница и откријте што е агилен HR и како и вие со помош на нови алатки и практики можете да и помогнете на вашата компанија да биде успешна во новата VUCA“ реалност.


Содржина на работилницата во рамките на MHRA conference:

  • Предизвици на новата нормала
  • Што е агилност? Агилен манифест за HR
  • Водење агилни тимови и градење психолошка сигурност
  • Агилни алатки за HR ... Scrum, Management 3.0, Slack...
  • Сертификација во ICP-AHR на ICAgile

Секој учесник на програмата ќе добие од Management 3.0

  1. Диплома - пофалница за учество на работилнициата
  2. Книгата: "Како да го промениме светот" од Јирген Аполо, основачот на Management 3.0
  3. Алатката "Подвижни мотиватори" во припрема за печатење и 
  4. Попуст од 20% на обуките во месец декември: "Менаџмент 3.0 - Агилно лидерство" или "Агилност во HR"

За повеќе инфо пишете ни на меил.

Се гледаме во петок на работилницата од 9.30 часот!

Чувајте се, ваш Илија

This is past event!
Thank you for the registration. Your registration has been sent to Ilija Popjanev. Ilija will contact you soon to provide more info on payment and other formalities. For further questions regarding this workshop please contact Ilija directly

Have you already heard about our Management 3.0 Community of Practice?

Become a Management 3.0 Supporter now and continue the conversation. Connect with other like-minded people who are in the middle of creating transformational change at their companies. Gain new impulses, ideas and strategies.

More Info & Sign Up

Hey there! Can we help you?