Management 3.0 Event by Zsuzsa Danka

Foundation Workshop

Management 3.0 Foundation Workshop  

8th - 9th of June 2023 (Register now!)

Budapest, Hungary

Spoken language:
Hungarian

Materials language: Hungarian

Hours Total / Per Day:
16 / 8

Description

Intro

Vezesd a változást! Alulmotiváltnak érzed a csapatod? Mindig azt várják, hogy te hozd meg a döntést, nem vállalnak felelősséget? Már hónapok/évek óta dolgozol egy csapattal és szeretnéd mérni hova jutottál? Neked is szükséged lenne a visszacsatolásra? Rengeteg menedzsment könyvet olvastál, de a gyakorlatban ezeket nem tudtad teljesen átültetni?
Ha a fenti kérdések egyike is szíven talált, akkor ezt a workshop-ot neked találták ki!
Ugyanis a Menedzsment 3.0 workshop nem csak szórakoztató, de ami még fontosabb, hogy gyakorlatias, azaz olyan gyakorlati eszközöket és praktikákat mutat be, amiket a résztvevők már a következő nap kipróbálhatnak. Nem egy új modell, hanem egy gondolkodásmód, amely olyan tanácsok és technikák variációja, ami segítséget nyújt a szervezet minden tagjának (nem csak menedzsereknek!) a cég eredményességéhez ebben a változó világban.
A tréning alkalmával olyan kísérleteket csinálunk együtt, amelyek megismertetik a gondolkodásmódot, amelynek egyik alappillérje, hogy a vezetés nem csak a menedzserek felelőssége, hanem mindenkié, úgyhogy a tréninget mindenkinek ajánljuk! De legfőképpen olyan szakértőknek, akik a változásért felelősek.

Tartalom

A tréning olyan vezetői kérdésekre válaszol, mint például:

 • Hogyan válasszak motivációs eszközt eltérő helyzetekben?
 • Hogyan növelhetem a tulajdonosi szemléletet a kollégáimban?
 • Hogyan tudjuk megváltoztatni a vállalati kultúrát?

A tanfolyam minden részéhez gyakorlati feladatok és eszközök tartoznak. A hat modul a következő:

 • Emberek energizálása
  • Az emberek a szervezet legfontosabb részei, ezért a vezetőknek meg kell tenniük mindent, hogy fenntartsák az aktivitásukat, kreativitásukat és motivációjukat.
 • Csapatok felhatalmazása
  • A csapatok önszerveződéséhez a környezet biztosítására, felhatalmazására és a vezetők bizalmára van szükség.
 • Kötelezettségek tisztázása
  • Az önszerveződés eredménye bármi lehet, ezért fontos a közös értékrend, kultúra és a tiszta jól definiált célok megfogalmazása
 • Kompetenciák fejlesztése
  • A csapatok nem tudják elérni a céljaikat, ha a csapattagoknak nincsenek meg az ehhez szükséges képességeik, ezért a vezetők feladata, hogy segítsék a megfelelő kompetenciák fejlesztését.
 • Szervezeti együttműködés
  • A csapatok egy komplex szervezeten belül működnek, ezért fontos a megfelelő szervezeti struktúra kialakítása, ami támogatja munkájukat.
 • Változás menedzsment
  • Az embereknek, csapatoknak és szervezeteknek folyamatosan kell, hogy fejlődjenek, hogy képesek legyenek alkalmazkodni az állandóan változó környezethez.

Ticket prices

Early Bird

360000 HUF (Taxes excluded)

This workshop is organized by Zsuzsa Danka. Your registration will be sent to Zsuzsa directly.


Register to this event

Ticket

Personal Info

Billing Address

Additional Information

Thank you for the registration. Your registration has been sent to Zsuzsa Danka. Zsuzsa will contact you soon to provide more info on payment and other formalities. For further questions regarding this workshop please contact Zsuzsa directly

Have you already heard about our Management 3.0 Community?

Become a member of the Management 3.0 Community to see behind the scenes and learn how other practitioners apply its principles and practices in the real world.

The Management 3.0 Community is a safe space to learn and practice with others, learn how others have successfully applied Management 3.0 in their actual work contexts and get support to apply your learnings to your leadership challenges.

More Info & Sign Up

Hey there! Can we help you?