Management 3.0 Event by Vladimir Kelava

Intro to Management 3.0

This is past event!

This event has concluded. You might be interested in these upcoming events nearby:

4th - 5th of September 2024 - Foundation Workshop
Online Workshop Timezone:
Europe / Belgrade
More info
10th - 11th of October 2024 - Foundation Workshop
HUB385, Petračićeva 6, Zagreb, Croatia
More info

Demystifying the Management 3.0 - Agile Leadership

Wednesday 27th of September 2023 • 15:00
Timezone: Europe / Belgrade

Belgra, Serbia

Spoken language:
Serbian / Croatian

Materials language: English

Hours Total / Per Day:
2 / 2

Description

Management 3.0 pristup i način razmišljanja je zasnovan na nauci i u velikoj meri se oslanja na teoriju kompleksnosti i teoriju sistema….ne tražiti od nas da samo otvorimo svoje srce, držimo se za ruke i zapevamo „Kumbaya“ i sve će da bude u redu. Zapravo, zahteva od nas pragmatičan pristup i uči nas da timove (organizacije) posmatramo kao kompleksne adaptivne sisteme, kompleksne socijalne mreže koje donose određenu dozu nepredvidivost…Management 3.0 nam donosi pristup menadžmentu i liderstvu za 21. vek...

Pridružite nam se na meetup ako želite da čujete šta se još krije iza metaforičnog naziva Management 3.0…i zašto je danas, više nego ikada, potrebno napraviti prostor za novu menadžment paradigmu. Ne, na ovom predavanju se neće desiti nijedan Jedi mind trick nakon kojeg ćete instatno postati Management 3.0 eksperti…ali možda će vam otvoriti nekad od prvih vrata tog sveta. Takođe, ako sumnjate da se danas na polju menadžmenta može izmisliti nešto novo ili da je to samo pusta želja, ovaj meetup je svakako za vas. Sve se u organizaciji može menjati, ali ako pogled i pristup menadžmentu ostanu nepromenjeni, onda su svi napori uzaludni.

What Management 3.0 is About

Lokcija: Adventure Hub - Coworking splav Savski kej

Vidimo se…

This is past event!
Thank you for the registration. Your registration has been sent to Vladimir Kelava. Vladimir will contact you soon to provide more info on payment and other formalities. For further questions regarding this workshop please contact Vladimir directly

Have you already heard about our Management 3.0 Community?

Become a member of the Management 3.0 Community to see behind the scenes and learn how other practitioners apply its principles and practices in the real world.

The Management 3.0 Community is a safe space to learn and practice with others, learn how others have successfully applied Management 3.0 in their actual work contexts and get support to apply your learnings to your leadership challenges.

More Info & Sign Up

Hey there! Can we help you?